Rug de luxe (+/-60min)                                                        € 49,50

Peeling

Rugmassage

Rugpakking naar keuze:  

- algenpakking (reinigend/ontgiftend)

- aloe vera cremepakking (kalmeerd/hydrateerd  deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem)

- chocolade pakking(ontgiftend/gaat veroudering tegen)

- cocos pakking(voedend, ideaal voor een droge huid)

- honing pakking(voedend)

- groene leem pakking(ontgiftend/cel vernieuwend)

Lichaams pakkingen                                                            € 24,00

De pakkingen kunt u boeken voor het hele lichaam alsmede voor de achterzijde van het lichaam.voor alleen de achterzijde komt het bedrag op 15 euro.

- algenpakking (reinigend/ontgiftend)

- aloe vera cremepakking (kalmeerd/hydrateerd  deze plant werken perfect bij huidallergieën, psoriasis en eczeem)

- chocolade pakking(ontgiftend/gaat veroudering tegen)

- cocos pakking(voedend, ideaal voor een droge huid)

- honing pakking(voedend)

- groene leem pakking(ontgiftend/cel vernieuwend

Kruidenstempelmassage                                                      € 52,50

Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme 
kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, 
activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de 
Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat immers 
uit Europese kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor 
ons een betere en diepere werking hebben. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de 
huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de 
stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, 
kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en 
vitaliserende werking op lichaam en geest

Hammam behandeling(+/-60min)                                         € 54

Gelegen op een massagebank worden warme kompressen op het lichaam gelegd om het lichaam te verwarmen en de poriën te openen. Hierdoor zijn de afvalstoffen gemakkelijker te verwijderen. Vervolgens wordt de huid gescrubd met zeezout om dode huidcellen te verwijderen. Na verwijdering van het zout met een warm kompres wordt met een zeepzak vol olijfoliezeep, het lichaam bedekt met een laag warm en romig schuim waarmee een ontspannende zeepmassage wordt gegeven. Na deze heerlijke massage word er nog een reinigende pakking op de rug aangebracht. Als laatste wordt het lichaam nog even gemasseerd met een warme olie om de poriën te sluiten.

Wat doet een Spa Hammam Massage?

 • Reinigt het lichaam grondig
 • Verwijderd dode huidcellen
 • Stimuleert de bloedsomloop
 • Bevordert de lichaamsenergie
 • Kalmeert de spieren en verwijderd spanningsknopen in schouder en nek

Werking van een Spa Hammam Massage

 • Werkt stress verlagend
 • Geeft verlichting bij spier- en zenuwpijnen
 • Helpt bij rug-, schouder- en nekklachten
 • Verbeterd de doorbloeding
 • Ondersteunend bij overspannenheid en burn-out
 • Je wordt mooier en egaler bruin


Rug/schouder/nek massage(30 min)                                     € 25,00

Veel mensen ervaren spanningsklachten met name in het nek- en schoudergebied. Pijn rond de schouderbladen en vastzittende nek- en schouderspieren worden nogal eens genoemd en zijn vaak het gevolg van spanning en/of een verkeerde werkhouding of bijvoorbeeld het te lang achter de computer zitten. Maar deze klachten zijn vaak ook een uiting van de drukte van alledag (gezin, werk, relatie, sociale contacten, enz.), het zijn tekenen van overbelasting.

Deze massage concentreert zich daarom vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders en de nek. Door middel van strijkingen en intensieve knedingen worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. De spierverhardingen worden flink aangepakt. Maar deze massage heeft ook een ontspannend karakter, juist die ontspanning is vaak erg nodig naast het aanpakken van de pijnpunten en ook die ontspanning zorgt ervoor dat de spanning weer uit de spieren verdwijnt.

Hot chocolat massage                                                          € 49,50

De Hot Chocolate massage is een originele massage met echte warme chocolade. De massagebewegingen en de geur van de chocolade maken van deze massage een speciale wellness-beleving.

Zoals de naam zegt is de Hot Chocolate massage een massage met warme chocolade. Cacao bevat theobromine, een stof die er voor zorgt dat serotonine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd worden. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende ingrediënten van de cacao-ingrediënten beïnvloeden bovendien de huidsensoren. Het gevoel van warmechocolade die over de huid verdeeld wordt is ronduit fantastisch.

De Hot Chocolate massage schenkt de huid en zintuigen een bijzonder gevoel. Maar er is meer. Cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof: ze vangt de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Het is ook mogelijk om hierbij nog een chocolade pakking bij te boeken.(+7,50)

Hotstone massage         70 min                                                       €  52,50

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45 graden. De voor de hotstonemassage gebruikte stenen zijnbasalt stenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor goed de warmte vast. De in mijn salon gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawaii. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen rond plat en glad zijn geworden.

Hoe ziet een hotstonemassage eruit?

Eerst worden een aantal stenen op de rug neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijv. op koude plekken of plekken die meer aandacht nodig hebben. Vervolgens masseer ik een een ander deel van het lichaam met warme olie. Ik masseer afwisselend met of zonder stenen, waarbij ik lange, rustige en cirkelvormige strijkingen gebruik. Als er op een plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk. Vervolgens masseer ik het deel van het lichaam waar eerst de stenen oplagen. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, wat de massage effectiever maakt.

Wat is het effect van een hotstonemassage?

Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage draagt bij aan :

 • Ontspanning
 • Stressvermindering
 • Betere doorbloeding
 • Ontspanning van stijve spieren
 • Hotstonemassage is bovenal een weldaad om van te genieten

Ontspanningsmassage                                                   +/- 60 Minuten       € 49,50
Ontspanningsmassage                                                    +/- 90 Minuten      € 69,50

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Daarnaast wordt je er heerlijk ontspannen van en wordt je uitgenodigd om de gedachten uit je hoofd te laten gaan. Zo kan het lichaam zich volledig ontspannen en tot rust komen

Body contour massage                                                           € 29.95

Body Contour Lifting massage is een figuurcorrigerende manuele massage.Door de samenstelling van de Zeewier extracten en de essentiële olie, heeft de body contour gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen.
Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd.

Het belangrijkste doel is om de huid van heupen, billen, benen, armen, buik strakker te masseren. Door de massage wordt het figuur gecorrigeerd  en wordt de huid  strakker en soepeler. Bovendien stimuleert het de vetverbranding, spijsvertering, doorbloeding, celvernieuwing en verbetert cellulite. Deze massage wordt alleen in kuurverband van 8 tot 10 behandelingen gegeven.

Zwangerschaps massage                                                      +/- 70 min   € 49,50

Er bestaan veel onduidelijkheden over het wel en niet masseren van zwangeren. Met de juiste kennis kan massage een weldaad zijn voor de aanstaande moeder en verlichting en ontspanning bieden tijdens haar zwangerschap. Maak kennis met deze bijzondere manier van masseren

Lomi Lomi massage                                                            +/- 90 min    € 74,50

Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. 
Deze techniek weerspiegelt ook wel de ritmische beweging van kabbelend water, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in zijn eigen natuurlijke ritme. Laat de Mana oftewel vitale energie maar stromen! 

 • The Beauty Corner

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 The Beauty Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel