Momenteel komen steeds meer en meer huidproblemen voor. Vaak veroorzaakt door teveel zonlicht, milieu-invloeden, stress, onverantwoorde voeding, te weinig water drinken en het niet gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten.

Met de Microdermabrasie kunnen problemen zoals: acne, littekens, rimpeltjes, onreine huid, rokershuid, sterk verouderde huid, striae, pigmentvlekken en sterke verhoorning effectief behandeld worden. De effecten van deze methode zijn te bereiken met laserbehandeling of cosmetische chirurgie. Maar Microdermabrasie is vriendelijker, minder ingrijpend, voordeliger en vrij van complicaties. Het Microdermabrasie apparaat haalt op een geconcentreerde en veilige wijze de verhoornde huidcellen (stratum corneum) weg.

Een Microdermabrasie behandeling is een super peeling die stimuleert tot aanmaak van nieuwe jonge cellen. De behandeling is pijnloos en geeft al na één behandeling een huidverbetering van ongeveer 20 %

Na de behandeling

U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. Na de behandeling wordt aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat de strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie. De huid kan tot twee dagen na de behandeling rood zien. Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw afspraak. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub, kunt u deze schilfertjes verwijderen. Na de Microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Sporten of het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de Microdermabrasie behandeling. Gebruik verder geen make-up tot 24 uur na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van de huid gedurende twee weken. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de gevoeligheid van de huid.

Verzorging thuis

Voorkom blootstelling aan zonlicht tot ca. tien dagen na de behandeling. Bescherm daarom uw huid gedurende die periode met een sunblock factor 30. Dit geldt ook in de winter. Uw huid is zijn natuurlijke bescherming tegen UV straling kwijt, waardoor u gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen in de huid

Nazorg

Omdat de huid erg toegankelijk is voor werkstoffen, wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden. Het gebruik van een sunblock na de behandeling is noodzakelijk.

U krijgt een productadvies tijdens de behandeling en ontvangt bij afname van een kuur bovendien 10% korting op de geadviseerde huidverzorgingsproducten.

Kuur informatie

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur van gemiddeld 5 tot 8 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbeteringen die u voor ogen heeft. Wij kunnen u hierover informeren. De kuur wordt meestal binnen 10 a 12 weken afgerond. Daarna kunt u het normale ritme van uw huidverzorging oppakken.

Prijzen:

Per behandeling:  € 62.00
Kuur van 5 behandelingen :  € 267.50

  • The Beauty Corner

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 The Beauty Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel