De nieuwste massage techniek om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep.

Door middel van verschillende massagetechnieken wordt de cellulite grond aangepakt waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De meest voorkomende probleemgebieden zijn de buik, billen, heupen, benen en armen.
Met deze massagevorm verliest u gegarandeerd centimeters in omvang.
De afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. De afslankmassage is een goed alternatief voor lyposuctie. Door de stevige, krachtige en diepe massagetechniek wordt de huid niet alleen mooier en gladder maar wordt ook de omvang minder.
 

Door de samenstelling van de Zeewier extracten en de essentiele olie, heeft de body contour Gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vet cellen.

Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd.

De cel van de huidstructuur zorgt vervolgens voor een mooi en glad resultaat.
 

Onderzoek

Uit onderzoek is het volgende gebleken:
op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm.
Een persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkte dat ze één of twee kledingmaten kleiner hadden na de behandelingen zonder noemenswaardige gewichtsverlies. Resultaten zijn niet direct zichtbaar in één behandeling, gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor het gewenst resultaat, maar dit is bij iedereen anders.

 

Contra-indicaties

Absoluut: Ziekte met hoge koorts; hartklachten; algehele malaise (niet nader geduide toestand van vermoeidheid en niet goed voelen); overmatige histamine reactie van de huid gepaard gaande met jeuk; hemofilie; bij gebruik van bloed verdunnende middelen, defecte huid (contra-indicatie van plaats)zwangerschap en een allergie voor de ingrediënten van de body contour gel(zeewier extract/menthol)

Relatief: spierspasme; maligne (kwaadaardige) tumoren, ernstige neurologische aandoeningen.

Prijs per behandelde zone :                                                   € 29.95 euro

Prijs in een kuur van 4 behandelingen :                        € 110,00 euro
Prijs in een kuur van 8 behandelingen :                        € 209,50 euro

Bij een behandeling in kuur verband, krijgt u gratis een flesje Body contour gel mee voor thuis gebruik, om de behandeling te ondersteunen.

Ook zijn de flesjes los te verkrijgen in verschillende formaten

200 ML                           € 8.95
500 ML                           € 17.95

 

  • The Beauty Corner

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 The Beauty Corner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel